Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas With A View

Christmas With A View

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Christmas With A View på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Justin G. Dyck
Skuespillere: Kaitlyn Leeb, Scott Cavalheiro, Mark Ghanimé, Kristen Kurnik
Spilletid: 91 min
Land: Canada
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Restaurantchefen på et skisportssted slikker sårene efter et mislykket forretningseventyr. Nu bliver hendes verden rystet af en ny kok, som også har en hemmelig fortid.


Se Christmas With A View på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christmas With A View havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas With A View ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas With A View herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas With A View er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas With A View stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar