Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas With A View

Christmas With A View

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Christmas With A View på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Justin G. Dyck
Skuespillere: Kaitlyn Leeb, Scott Cavalheiro, Mark Ghanimé, Kristen Kurnik
Spilletid: 91 min
Land: Canada
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Restaurantchefen på et skisportssted slikker sårene efter et mislykket forretningseventyr. Nu bliver hendes verden rystet af en ny kok, som også har en hemmelig fortid.


Se Christmas With A View på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christmas With A View havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas With A View ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas With A View herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas With A View er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas With A View stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar