Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas with the Kranks

Christmas with the Kranks

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Christmas with the Kranks på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Joe Roth
Skuespillere: Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd, M. Emmet Walsh
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Er det muligt for Luther Krank og hans kone helt at droppe julen uden at komme for meget på kant med familien og naboerne?


Se Christmas with the Kranks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christmas with the Kranks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas with the Kranks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas with the Kranks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas with the Kranks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas with the Kranks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar