Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas with the Kranks

Christmas with the Kranks

01/12/2019 | Flixfilm

Se Christmas with the Kranks på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Joe Roth
Skuespillere: Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd, M. Emmet Walsh
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Er det muligt for Luther Krank og hans kone helt at droppe julen uden at komme for meget på kant med familien og naboerne?

Christmas with the Kranks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Christmas with the Kranks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas with the Kranks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas with the Kranks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas with the Kranks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas with the Kranks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar