Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Christmas with the Kranks

Christmas with the Kranks

01/12/2019 | Flixfilm

Christmas with the Kranks på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Joe Roth
Skuespillere: Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Er det muligt for Luther Krank og hans kone helt at droppe julen uden at komme for meget på kant med familien og naboerne?Se Christmas with the Kranks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Christmas with the Kranks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas with the Kranks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Christmas with the Kranks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas with the Kranks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas with the Kranks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas with the Kranks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar