Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Wonderland

Christmas Wonderland

01/11/2020 | Flixfilm

Christmas Wonderland på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Sean Olson
Skuespillere: Emily Osment, Ryan Rottman, Kelly Hu
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En kurator på et kunstgalleri genopliver sine kunstneriske lidenskaber og mere til, da hun vender tilbage til sin hjemby til jul og møder sin ungdomskæreste igen.

Christmas Wonderland havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Wonderland på YouTube.Se Christmas Wonderland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Christmas Wonderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Wonderland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Wonderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar