Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Wonderland

Christmas Wonderland

01/11/2020 | Flixfilm

Se Christmas Wonderland på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sean Olson
Skuespillere: Emily Osment, Ryan Rottman, Kelly Hu, Jacob Buster
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En kurator på et kunstgalleri genopliver sine kunstneriske lidenskaber og mere til, da hun vender tilbage til sin hjemby til jul og møder sin ungdomskæreste igen.Se Christmas Wonderland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christmas Wonderland havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas Wonderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Christmas Wonderland:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas Wonderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar