Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Christophers ‘A Beautiful Life’ topper hitlisterne over hele verden

Christophers ‘A Beautiful Life’ topper hitlisterne over hele verden

03/06/2023 | Flixfilm

Toscana‘ har gjort det! ‘Kærlighed for voksne‘ har gjort det! ‘Sygeplejersken‘ har gjort det!

Alle er blevet et stort streaminghit i udlandet, og nu er endnu en dansk Netflix-produktion braget ind på hitlisterne over hele verden.

Der er naturligvis tale om det nye romantiske musikdrama ‘A Beautiful Life’, der har den populære danske sanger Christopher i hovedrollen.

Filmen havde premiere på Netflix for få dage siden – den 1. juni – og er allerede på top 10 over de mest sete Netflix-film i mere end 60 lande!

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser en opgørelse foretaget af Flixfilm.dk.

I 40 lande indfinder ‘A Beautiful Life’ sig i top 3, mens at den har indtaget førstepladsen i 10 lande, heriblandt Danmark, Norge, Portugal, Brasilien og Argentina.

Den danske film havde som nævnt premiere for nyligt og derfor er der stadig chance for at den kravler højere op på hitlisterne og indtager flere lande.

Netflix offentliggør ugentligt deres seertal og her vil det vise sig om ‘A Beautiful Life’ er blevet en vaskeægte streamingsucces.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

‘A Beautiful Life’ handler om Elliott (Christopher), en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne (Christine Albeck Børge).

Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas). På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lilly.

Filmen er instrueret af Mehdi Avaz, som også stod bag den succesfulde Netflix-film ‘Toscana‘ med Anders Matthesen, som indtog en plads på top 10 i intet mindre end 70 lande!

Se ‘A Beautiful Life‘ på Netflix Danmark.
4 kommentarer til Christophers ‘A Beautiful Life’ topper hitlisterne over hele verden

 1. Ulla Alber - kl. 19:31, 04-06-2023:

  Tror godt, at Christoffer kan få tilbudt noget udenlandsk af en art.
  Han er ung og har et smukt udseende – men – han spiller også overraskende godt.

 2. Susanne Ryding - kl. 01:05, 05-06-2023:

  Jeg er super overrasket over filmen. Den er sit eget lulle mesterværk. Christoffers sange og, skuespil bærer filmen. Jeg spår Christoffer en fin karriere i film branchen også efter A beautyfull life

 3. Kirsten - kl. 11:50, 05-06-2023:

  Overraskende god. Og synge det kan han jo, men altså også skuespillet mestre han. 4. Lasse - kl. 11:14, 09-06-2023:

  Netflix får så sjældent nyt indhold og det der ligger der i forvejen er så dårligt, billigt købt og produceret at næsten lige meget hvad de smider på deres Netflix kunder så klikker de på det.
  Min pointe er at det er utrolig nemt at blive “Mest sete film på Netflix denne uge/måned” lige meget hvor dårligt det er, fordi kundebasen keder sig så fucking meget at de trænger til noget nyt.

Skriv kommentar