Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chronicle

Chronicle

21/10/2017 | Flixfilm

Chronicle på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Josh Trank
Skuespillere: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Kort efter tre teenagere falder over et ukendt stof langt ude i skoven, begynder de at udvise kræfter, der overgår deres vildeste fantasier.

Chronicle havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chronicle på YouTube.Se Chronicle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chronicle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chronicle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chronicle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chronicle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar