Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chronicles of a Champion Golfer

Chronicles of a Champion Golfer

02/04/2018 | Flixfilm

Se Chronicles of a Champion Golfer på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Darren Clarke, Ernie Els, Jack Nicklaus, Greg Norman
Spilletid: 30 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Vindere af mesterskabet The Open – herunder Jack Nicklaus og Tiger Woods – fortæller om, hvad der kræves for at vinde over verdens bedste golfspillere.


Se Chronicles of a Champion Golfer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chronicles of a Champion Golfer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chronicles of a Champion Golfer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chronicles of a Champion Golfer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chronicles of a Champion Golfer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chronicles of a Champion Golfer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar