Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chuck Norris vs. Communism

Chuck Norris vs. Communism

01/04/2016 | Flixfilm

Se Chuck Norris vs. Communism på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy, History, Thriller
Instruktør: Ilinca Calugareanu
Skuespillere: Irina Margareta Nistor, Teodor Zamfir, Mircea Cojocaru, Vlad Craioveanu
Spilletid: 78 min
Land: UK, Romania, USA
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar ser tilbage på den rumænske diktator Nicolae Ceaușescus forbud mod vestlige medier, og hvordan indsmuglede film ændrede landet.


Se Chuck Norris vs. Communism på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChuck Norris vs. Communism havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chuck Norris vs. Communism ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chuck Norris vs. Communism herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chuck Norris vs. Communism er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chuck Norris vs. Communism stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar