Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chuck

01/03/2014 | Flixfilm

Se Chuck på Netflix

Indspilningsår: 2007–2012
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Da den kiksede computernørd Chuck Bartowski ved et uheld downloader et fortroligt dataprogram i sin hjerne, bliver han pludselig et aktiv for regeringen.

Chuck havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chuck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chuck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chuck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chuck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chuck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Chuck

 1. Sophie - kl. 11:52, 16-10-2014:

  Hej Netflix,

  Hvordan kan det være at der lige pludseligt er blevet fjernet sæson 1-3 af denne serie, og der kun er sæson 4-5 tilbage? Jeg er meget frustreret, da jeg var godt halvvejs i sæson 3.
  Håber I har et svar på dette.

  Mvh Sophie

 2. Maria - kl. 21:49, 08-04-2018:

  Hej!
  I har før haft Chuck kan i ikke få hele serien ind på netflix igen?
  Vil så gerne se den igen!

 3. Tobias Bundgaard - kl. 16:36, 17-05-2018:

  Hej har i en lang periode nu gerne vil gense denne serie men kan ikk finde den igen så hvornår kan man være heldig at den kommer på Netflix Danmark igen 🙏

  Skriv kommentar