Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chupa

07/04/2023 | Flixfilm

Chupa på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Jonás Cuarón
Skuespillere: Demián Bichir, Christian Slater, Evan Whitten
Spilletid: 95 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Mens han besøger familie i Mexico, bliver en ensom dreng ven med et mytisk væsen, der gemmer sig på bedstefarens gård, og han begiver sig ud på sit livs eventyr.Se Chupa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chupa havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chupa på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chupa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chupa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chupa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chupa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar