Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Churchill: The Hollywood Years

Churchill: The Hollywood Years

15/10/2017 | Flixfilm

Churchill: The Hollywood Years på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, War
Instruktion: Peter Richardson
Skuespillere: Miranda Richardson, Antony Sher, Christian Slater
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I begyndelsen af 2. verdenskrig hjælper den virile, cigarrygende amerikanske soldat Winston Churchill de pressede britiske tropper med at bekæmpe Hitler.

Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Churchill: The Hollywood Years på YouTube.Se Churchill: The Hollywood Years på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Churchill: The Hollywood Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Churchill: The Hollywood Years, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar