Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Churchill: The Hollywood Years

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, War
Instruktør: Peter Richardson
Skuespillere: Miranda Richardson, Antony Sher, Christian Slater, Harry Enfield
Spilletid: 84 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.0

Resumé: I begyndelsen af 2. verdenskrig hjælper den virile, cigarrygende amerikanske soldat Winston Churchill de pressede britiske tropper med at bekæmpe Hitler.


Se Churchill: The Hollywood Years på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Churchill: The Hollywood Years herunder:Fra premieredatoen (15. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Churchill: The Hollywood Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar