Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Churchill: The Hollywood Years

Churchill: The Hollywood Years

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Churchill: The Hollywood Years på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, War
Instruktør: Peter Richardson
Skuespillere: Miranda Richardson, Antony Sher, Christian Slater, Harry Enfield
Spilletid: 84 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: I begyndelsen af 2. verdenskrig hjælper den virile, cigarrygende amerikanske soldat Winston Churchill de pressede britiske tropper med at bekæmpe Hitler.


Se Churchill: The Hollywood Years på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Churchill: The Hollywood Years herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Churchill: The Hollywood Years (Churchill i Hollywood stil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Churchill: The Hollywood Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar