Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Churchill

Churchill

01/12/2020 | Flixfilm

Se Churchill på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Jonathan Teplitzky
Skuespillere: Brian Cox, Miranda Richardson, John Slattery, Julian Wadham
Spilletid: 105 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Dette historiske drama følger den britiske premierminister Winston Churchill i de sidste 96 timer før D-dag under 2. verdenskrig.

Churchill havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Churchill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Churchill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Churchill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Churchill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Churchill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar