Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ci Vuole Un Fisico

Ci Vuole Un Fisico

29/04/2021 | Flixfilm

Se Ci Vuole Un Fisico på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Alessandro Tamburini
Skuespillere: Claudio Bigagli, Giampaolo Fabrizio, Anna Ferraioli Ravel, Davide Dal Fiume
Spilletid: 80 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter et tilfældigt møde glemmer Anna og Alessandro verden omkring sig og åbner op for muligheden for noget mere, da de tilbringer en vild nat sammen.

Ci Vuole Un Fisico havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ci Vuole Un Fisico på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ci Vuole Un Fisico ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ci Vuole Un Fisico stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ci Vuole Un Fisico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ci Vuole Un Fisico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar