Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ciacho

18/09/2022 | Flixfilm

Ciacho på Netflix

Produktionsår: 2016–2019
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kasia Koleczek, Ida Nowakowska, Marcelina Zawadzka
Spilletid: N/A
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en kvindelig politibetjent uretmæssigt bliver anklaget for at sælge stoffer, kommer hendes tre dovne brødre hende til undsætning.Se Ciacho på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ciacho havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ciacho på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ciacho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ciacho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ciacho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ciacho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar