Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cici

27/10/2022 | Flixfilm

Cici på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Berkun Oya
Skuespillere: Yilmaz Erdogan, Nur Sürer, Funda Eryigit
Spilletid: 151 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En familie flytter ind til byen efter et tragisk dødsfald. Da de alle mødes i deres hjemby 30 år senere, dukker hengemte følelser og smertefulde hemmeligheder op igen.

Cici havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cici på YouTube.Se Cici på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cici ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cici stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cici, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cici er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar