Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cicliste Per Caso

Cicliste Per Caso

19/05/2021 | Flixfilm

Cicliste Per Caso på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Adventure
Instruktion: Silvia Gottardi
Skuespillere: Silvia Gottardi, Ramona Linzola, Simona Pezzano
Spilletid: 67 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Grænser, styrker og et forhold bliver testet, da to kvinder cykler tværs over USA fra Mexico til Canada i denne dokumentar.Se Cicliste Per Caso på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cicliste Per Caso havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cicliste Per Caso på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cicliste Per Caso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cicliste Per Caso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cicliste Per Caso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cicliste Per Caso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar