Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cinar Agaci

Cinar Agaci

29/04/2020 | Flixfilm

Se Cinar Agaci på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Handan Ipekçi
Skuespillere: Nurgül Yesilçay, Celile Toyon Uysal, Deniz Deha Lostar, Settar Tanriögen
Spilletid: 115 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En matriark og hendes barnebarn styrker et særligt bånd under familiefrokoster hver anden måned, indtil hendes helbred forårsager en konflikt blandt de pårørende.Se Cinar Agaci på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cinar Agaci havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cinar Agaci ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cinar Agaci:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cinar Agaci er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cinar Agaci stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar