Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cinderella and the Four Knights

Cinderella and the Four Knights

15/12/2019 | Flixfilm

Cinderella and the Four Knights på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Il-Woo Jung, Ahn Jae-Hyun, So-dam Park
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Den livlige Ha-won bliver bemærket af en velhavende herre og hyret til at bo med hans tre umodne børnebørn, så han kan få dem rettet op og rettet ind.

Cinderella and the Four Knights (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cinderella and the Four Knights på YouTube.Se Cinderella and the Four Knights på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cinderella and the Four Knights (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cinderella and the Four Knights (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cinderella and the Four Knights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cinderella and the Four Knights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar