Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cinderella and the Four Knights

Cinderella and the Four Knights

15/12/2019 | Flixfilm

Se Cinderella and the Four Knights på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Il-Woo Jung, Jae-Hyun Ahn, So-dam Park, Jung Shin Lee
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den livlige Ha-won bliver bemærket af en velhavende herre og hyret til at bo med hans tre umodne børnebørn, så han kan få dem rettet op og rettet ind.


Se Cinderella and the Four Knights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cinderella and the Four Knights (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cinderella and the Four Knights (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cinderella and the Four Knights:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cinderella and the Four Knights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cinderella and the Four Knights (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar