Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cinderella Man

Cinderella Man

13/01/2014 | Flixfilm

Se Cinderella Man på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Biography, Drama, History, Romance, Sport
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Russell Crowe, Renée Zellweger, Paul Giamatti, Craig Bierko
Spilletid: 144 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Cinderella Man er en utrolig og sand historie om en professionel bokser, der må forsørge sin familie som daglejer på havnen, men får chancen for at blive verdensmester.


Se Cinderella Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCinderella Man havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cinderella Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cinderella Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cinderella Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cinderella Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar