Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cinderella Man

Cinderella Man

13/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Cinderella Man på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Russell Crowe, Renée Zellweger, Paul Giamatti, Craig Bierko
Spilletid: 144 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Cinderella Man er en utrolig og sand historie om en professionel bokser, der må forsørge sin familie som daglejer på havnen, men får chancen for at blive verdensmester.


Se Cinderella Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cinderella Man havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cinderella Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cinderella Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cinderella Man er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cinderella Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar