Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cinderella

Cinderella

28/08/2016 | Flixfilm

Cinderella på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Kenneth Branagh
Skuespillere: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den faderløse Ella bliver behandlet hårdt af sin stedmor og sine stedsøstre, men en dag giver en fremmed hende muligheden for på magisk vis at ændre sin skæbne.

Cinderella havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cinderella på YouTube.Se Cinderella på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cinderella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cinderella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cinderella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cinderella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar