Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Circle of Danger

Circle of Danger

01/11/2022 | Flixfilm

Circle of Danger på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Drama, Film-Noir, Mystery
Instruktion: Jacques Tourneur
Skuespillere: Ray Milland, Patricia Roc, Marius Goring
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter 2. verdenskrig rejser amerikanske Clay Douglas til England for at finde ud af, hvad der virkelig skete med hans bror, der døde i kamp mod nazisterne i Frankrig.

Circle of Danger havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Circle of Danger på YouTube.Se Circle of Danger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Circle of Danger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Circle of Danger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Circle of Danger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Circle of Danger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar