Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Circle

16/10/2015 | Flixfilm

Se Circle på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Aaron Hann, Mario Miscione
Skuespillere: Allegra Masters, Aimee McKay, Ashley Key, Autumn Federici
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en gruppe fremmede fanges og afventer deres henrettelse, sættes de på en umulig opgave – vælg den, der er værdig til at blive skånet.


Se Circle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCircle havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Circle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Circle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Circle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar