Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Circle

16/10/2015 | Flixfilm

Se Circle på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Aaron Hann, Mario Miscione
Skuespillere: Allegra Masters, Aimee McKay, Ashley Key
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en gruppe fremmede fanges og afventer deres henrettelse, sættes de på en umulig opgave – vælg den, der er værdig til at blive skånet.

Circle havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Circle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Circle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Circle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Circle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar