Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Circus of Books

Circus of Books

22/04/2020 | Flixfilm

Se Circus of Books på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Rachel Mason
Skuespillere: Karen Mason, Barry Mason, Micah Mason, Rachel Mason
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I årtier drev et venligt jødisk par pornobutikken Circus of Books i Los Angeles – et mødested for de lokale homoseksuelle. Deres datter dokumenterer her deres liv.

Circus of Books havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Circus of Books på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Circus of Books ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Circus of Books stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Circus of Books, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Circus of Books er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar