Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Circus of Horrors

Circus of Horrors

01/12/2021 | Flixfilm

Circus of Horrors på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Drama, Horror
Instruktion: Sidney Hayers
Skuespillere: Anton Diffring, Erika Remberg, Yvonne Monlaur
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter at have vansiret en patient mister en plastikkirurg sit job og går under jorden i denne grusomme kultklassiker.

Circus of Horrors havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Circus of Horrors på YouTube.Se Circus of Horrors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Circus of Horrors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Circus of Horrors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Circus of Horrors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Circus of Horrors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar