Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant

17/04/2019 | Flixfilm

Se Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Darren Shan føres til et cirkus, der er propfyldt med mærkværdige mennesker, møder han en vampyr og får et skæbnesvangert bid i halsen.


Se Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCirque du Freak: The Vampire’s Assistant havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar