Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Citadel

26/06/2014 | Flixfilm

Se Citadel på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Ciarán Foy
Skuespillere: James Cosmo, Aneurin Barnard, Wunmi Mosaku, Amy Shiels
Spilletid: 84 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Denne efterfølger følger en general fra Den røde Hær, Sergei Kotov, og hans datter, Nadia, under nazisternes invasion af Rusland under Anden verdenskrig.


Se Citadel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCitadel havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Citadel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Citadel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Citadel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Citadel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar