Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Citation

06/11/2020 | Flixfilm

Citation på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Kunle Afolayan
Skuespillere: Jimmy Jean-Louis, Gbubemi Ejeye, Joke Silva
Spilletid: 151 min
Land: Nigeria
Sprog: Wolof, Portuguese, English, French, Yoruba
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En dygtig studerende fra Nigeria udfordrer det akademiske etablissement, da hun anmelder en populær professor for voldtægt. Baseret på virkelige hændelser.

Citation havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Citation på YouTube.Se Citation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Citation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Citation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Citation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Citation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar