Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Citation

06/11/2020 | Flixfilm

Se Citation på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Kunle Afolayan
Skuespillere: Jimmy Jean-Louis, Temi Otedola, Adjetey Anang, Joke Silva
Spilletid: 151 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Wolof, French
IMDb-karakter: N/A

Handling: En dygtig studerende fra Nigeria udfordrer det akademiske etablissement, da hun anmelder en populær professor for voldtægt. Baseret på virkelige hændelser.Se Citation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Citation havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Citation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Citation:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Citation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Citation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar