Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cities of Last Things

Cities of Last Things

12/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Cities of Last Things på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Wi Ding Ho
Skuespillere: Lu Huang, Louise Grinberg, Hong-Chi Lee, Ivy Yin
Spilletid: 106 min
Land: Taiwan, China, France, USA
Sprog: Mandarin, English, French
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: I denne dystopiske fortælling i omvendt kronologisk rækkefølge tager en mand med en problemfyldt fortid hævn over de personer, som har gjort ham uret mange år tidligere.


Se Cities of Last Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cities of Last Things havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cities of Last Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cities of Last Things herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cities of Last Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cities of Last Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar