Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cities of Last Things

Cities of Last Things

12/07/2019 | Flixfilm

Cities of Last Things på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Wi Ding Ho
Skuespillere: Jack Kao, Hong-Chi Lee, Louise Grinberg
Spilletid: 106 min
Land: Taiwan, China, France, United States
Sprog: Mandarin, English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne dystopiske fortælling i omvendt kronologisk rækkefølge tager en mand med en problemfyldt fortid hævn over de personer, som har gjort ham uret mange år tidligere.

Cities of Last Things havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cities of Last Things på YouTube.Se Cities of Last Things på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cities of Last Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cities of Last Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cities of Last Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cities of Last Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar