Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

City 40

01/09/2016 | Flixfilm

City 40 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Drama, History
Instruktion: Samira Goetschel
Skuespillere: Lavrenti Beria, Viktor Fetisov, Mikhail Gorbachev
Spilletid: 2 min
Land: Russia, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar bruger hemmelige optagelser til at overskride grænserne til en skjult russisk by, hvis indbyggere er bundet til et bizart nukleart arrangement.

City 40 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til City 40 på YouTube.Se City 40 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om City 40 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City 40 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame City 40, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til City 40 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar