Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

City 40

01/09/2016 | Flixfilm

Se City 40 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Drama, History, News, War
Instruktør: Samira Goetschel
Skuespillere: Lavrenti Beria, Viktor Fetisov, Mikhail Gorbachev, Sergei Kirillov
Spilletid: 73 min
Land: Russia, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne dokumentar bruger hemmelige optagelser til at overskride grænserne til en skjult russisk by, hvis indbyggere er bundet til et bizart nukleart arrangement.


Se City 40 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCity 40 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om City 40 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til City 40 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til City 40 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City 40 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar