Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Angels

City of Angels

01/02/2017 | Flixfilm

Se City of Angels på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Brad Silberling
Skuespillere: Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher
Spilletid: 114 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en skytsengel, der beskytter Los Angeles, bliver forblændet af en kvinde, overvejer han at udskifte sin overnaturlige eksistens med et dødeligt liv.

City of Angels havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se City of Angels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om City of Angels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Angels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame City of Angels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til City of Angels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar