Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Ember

City of Ember

01/05/2023 | Flixfilm

City of Ember på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Gil Kenan
Skuespillere: Saoirse Ronan, Toby Jones, Bill Murray
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I Ember, en by kun oplyst af kunstigt lys, kæmper to teenagere for at redde indbyggerne fra mørket, da byens generator begynder at svigte.Se City of Ember på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

City of Ember havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til City of Ember på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om City of Ember ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Ember stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame City of Ember, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til City of Ember er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar