Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Ghosts

City of Ghosts

05/03/2021 | Flixfilm

City of Ghosts på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Blue Chapman, Daysha Ligeon, August Nuñez
Spilletid: 20 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Mød Spøgelsesklubben! Deres eventyr bringer dem vidt omkring i Los Angeles, hvor de interviewer spøgelser, løser problemer og lærer om deres bys historie.Se City of Ghosts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

City of Ghosts (Spøgelserne i byen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til City of Ghosts på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om City of Ghosts (Spøgelserne i byen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Ghosts (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame City of Ghosts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til City of Ghosts (Spøgelserne i byen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar