Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of God: 10 Years Later

City of God: 10 Years Later

13/09/2016 | Flixfilm

City of God: 10 Years Later på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Cavi Borges, Luciano Vidigal
Skuespillere: Alice Braga, Darlan Cunha, Renato de Souza
Spilletid: 70 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne dokumentar genforenes nogle af de medvirkende fra den skelsættende brasilianske film City of God for at finde ud af, hvad der siden er sket i deres liv.

City of God: 10 Years Later havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til City of God: 10 Years Later på YouTube.Se City of God: 10 Years Later på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om City of God: 10 Years Later ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of God: 10 Years Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame City of God: 10 Years Later, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til City of God: 10 Years Later er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til City of God: 10 Years Later

  1. Anders - kl. 21:14, 14-09-2016:

    Hvorfor fan… skal danske Netflix brugere spammes med brasilianske og koreanske film.
    Jeg har har haft abonnement siden Netflix gik i luften i Dk. Og kan ikke se mig selv som kunde mere hvis det fortsætter på denne måde.

  2. Flixfilm - kl. 21:40, 14-09-2016:

    Hej Anders,

    Eftersom Netflix arbejder på at få samme indhold i alle lande, så betyder det også at vi i Danmark får adgang til film fra f.eks. Brasilien og Korea. Omvendt kan de også se bl.a. serien Rita – hvilket de nok også undrer sig over.

Skriv kommentar