Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

City of God: 10 Years Later

13/09/2016 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Cavi Borges, Luciano Vidigal
Skuespillere: Alice Braga, Darlan Cunha, Renato de Souza, Leandro Firmino
Spilletid: 70 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: I denne dokumentar genforenes nogle af de medvirkende fra den skelsættende brasilianske film City of God for at finde ud af, hvad der siden er sket i deres liv.


Se City of God: 10 Years Later på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


City of God: 10 Years Later havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om City of God: 10 Years Later ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til City of God: 10 Years Later herunder:Fra premieredatoen (13. september, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til City of God: 10 Years Later er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at City of God: 10 Years Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til City of God: 10 Years Later

 1. Anders - kl. 21:14, 14-09-2016:

  Hvorfor fan… skal danske Netflix brugere spammes med brasilianske og koreanske film.
  Jeg har har haft abonnement siden Netflix gik i luften i Dk. Og kan ikke se mig selv som kunde mere hvis det fortsætter på denne måde.

 2. Flixfilm - kl. 21:40, 14-09-2016:

  Hej Anders,

  Eftersom Netflix arbejder på at få samme indhold i alle lande, så betyder det også at vi i Danmark får adgang til film fra f.eks. Brasilien og Korea. Omvendt kan de også se bl.a. serien Rita – hvilket de nok også undrer sig over.

  Skriv kommentar