Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Joy

City of Joy

07/09/2018 | Flixfilm

Se City of Joy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kvinder, som er blevet brutalt misbrugt seksuelt i det krigshærgede Congo, ankommer til centeret City of Joy, der hjælper dem med at genvinde deres selvtillid og styrke.

City of Joy havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se City of Joy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om City of Joy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Joy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame City of Joy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til City of Joy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til City of Joy

 1. Tina - kl. 17:26, 07-09-2018:

  Jeres fakta er fra den forkerte City of Joy.
  Mvh. Tina

 2. Flixfilm - kl. 18:27, 07-09-2018:

  Hej Tina,

  Du har ret og det er hermed rettet! Det er ikke altid nemt når flere titler har samme navn 🙂

  Skriv kommentar