Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Men

City of Men

01/12/2013 | Flixfilm

Se City of Men på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Paulo Morelli
Skuespillere: Douglas Silva, Darlan Cunha, Jonathan Haagensen, Rodrigo dos Santos
Spilletid: 106 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Livet i slumkvarteret er præget af vold og narko, og udsigten til et almindeligt liv med job og familie, nærmest ikke eksisterende.


Se City of Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCity of Men havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om City of Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til City of Men herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til City of Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar