Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Tiny Lights

City of Tiny Lights

26/07/2017 | Flixfilm

Se City of Tiny Lights på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Pete Travis
Skuespillere: Riz Ahmed, Billie Piper, James Krishna Floyd, Cush Jumbo
Spilletid: 110 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En udbrændt privatdetektiv i et dystert London synker ned i en verden af korruption og farlig romantik, da han arbejder på en mystisk sag om en forsvunden sexarbejder.


Se City of Tiny Lights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCity of Tiny Lights havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om City of Tiny Lights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til City of Tiny Lights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til City of Tiny Lights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Tiny Lights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar