Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » City of Tiny Lights

City of Tiny Lights

26/07/2017 | Ingen kommentarer

Se City of Tiny Lights på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Pete Travis
Skuespillere: Riz Ahmed, Billie Piper, James Krishna Floyd, Cush Jumbo
Spilletid: 110 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: En udbrændt privatdetektiv i et dystert London synker ned i en verden af korruption og farlig romantik, da han arbejder på en mystisk sag om en forsvunden sexarbejder.


Se City of Tiny Lights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


City of Tiny Lights havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om City of Tiny Lights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til City of Tiny Lights herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til City of Tiny Lights er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at City of Tiny Lights stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar