Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Civil: Ben Crump

Civil: Ben Crump

19/06/2022 | Flixfilm

Civil: Ben Crump på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Nadia Hallgren
Skuespillere: John Boyd, Kara Boyd, Kougnum Brown
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Ben Crump, også kendt som "det sorte USAs rigsadvokat," afslører detaljer om sit liv som familiefar og borgerrettighedsforkæmper.Se Civil: Ben Crump på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Civil: Ben Crump havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Civil: Ben Crump på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Civil: Ben Crump ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Civil: Ben Crump stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Civil: Ben Crump, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Civil: Ben Crump er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar