Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

CJ7

08/11/2017 | Flixfilm

Se CJ7 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: Stephen Chow
Skuespillere: Stephen Chow, Jiao Xu, Lei Huang, Yuqi Zhang
Spilletid: 88 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da Dickys far giver ham en underlig, grøn bold, viser det sig, at den beskedne gave faktisk er et rumvæsen, der er udstyret med overjordiske kræfter.


Se CJ7 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCJ7 (Den magiske rumhund) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om CJ7 (Den magiske rumhund) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til CJ7 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til CJ7 (Den magiske rumhund) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at CJ7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar