Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

CJ7

08/11/2017 | Ingen kommentarer

Se CJ7 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: Stephen Chow
Skuespillere: Stephen Chow, Jiao Xu, Lei Huang, Yuqi Zhang
Spilletid: 88 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da Dickys far giver ham en underlig, grøn bold, viser det sig, at den beskedne gave faktisk er et rumvæsen, der er udstyret med overjordiske kræfter.


Se CJ7 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


CJ7 (Den magiske rumhund) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om CJ7 (Den magiske rumhund) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til CJ7 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til CJ7 (Den magiske rumhund) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at CJ7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar