Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Claes Bang er castet til Dracula i ny Netflix-serie

Claes Bang er castet til Dracula i ny Netflix-serie

28/11/2018 | Flixfilm

claes bang dracula netflixDen danske skuespiller Claes Bang (‘The Girl in the Spider’s Web’, ‘The Affair’, ‘Borgen’) vil indtage rollen som Dracula i Steven Moffat og Mark Gatiss’ – skaberne af ny-fortolkningen af ‘Sherlock’ – spritnye miniserie inspireret af Bram Stoker’s klassiske novelle.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Tre feature-lange afsnit vil reintroducere Dracula, vampyren der gjorde ondskab sexet. I Transsylvanien i 1897 lægger den blodsugende greve planer mod det victorianske London. Vær advaret: De døde rejser hurtigt.

“Jeg er ekstremt glad for at for at spille rollen som Dracula, specielt når manuskriptet er i hænderne på de talentfulde Steven Moffat, Mark Gatiss og holdet der står bag Sherlock. Jeg glæder mig rigtig meget til at fordybe mig i denne ikoniske og meget interessante karakter. Ja, han er ond, men der er så meget mere ved ham, han er karismatisk, intelligent, vittig og sexet. Jeg ved, at der er meget at leve op til med alle de fantastiske folk, som har spillet ham igennem årene, men jeg føler mig så privilegeret, at få mulighed for at spille denne fantastiske karakter,” siger Claes Bang om annonceringen.

LÆS OGSÅ:   Nye mobilspil på Netflix i februar

Artiklen fortsætter under annoncen

“Claes kommer til at vække Dracula til live med gysende charme og ond elegance. Med hans talent og Steven og Mark’s brillante historiefortælling, vil Netflix-abonnenter verden rundt elske at frygte denne mørke og komplekse anti-helt,”siger Larry Tanz, Vice President, Content Acquisition, Netflix.

Den er skrevet og skabt af Steven Moffat og Mark Gatiss; executive producers er Mark Gatiss, Steven Moffat og Sue Vertue for Hartswood Films, Ben Irving for BBC, og den vil blive håndteret af Larry Tanz for Netflix.

BBC vil have rettighederne til Dracula-serien i England, mens Netflix vil vise den i resten af verden.

Optagelserne begynder næste år.Skriv kommentar