Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clair Obscur

Clair Obscur

13/10/2017 | Flixfilm

Se Clair Obscur på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Yesim Ustaoglu
Skuespillere: Funda Eryigit, Okan Yalabik, Metin Akdülger, Mehmet Kurtulus
Spilletid: 105 min
Land: Turkey, France, Germany, Poland
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En psykiater skal undersøge en ung kvinde, der har myrdet sin mand og svigermor, og begynder at tænke nærmere over sit eget ægteskab.


Se Clair Obscur på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClair Obscur havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clair Obscur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clair Obscur herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clair Obscur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clair Obscur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar