Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clair Obscur

Clair Obscur

13/10/2017 | Flixfilm

Se Clair Obscur på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Yesim Ustaoglu
Skuespillere: Funda Eryigit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtulus, Okan Yalabik
Spilletid: 105 min
Land: Turkey, France, Germany, Poland
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En psykiater skal undersøge en ung kvinde, der har myrdet sin mand og svigermor, og begynder at tænke nærmere over sit eget ægteskab.

Clair Obscur havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Clair Obscur på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clair Obscur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clair Obscur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clair Obscur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clair Obscur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar