Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clark

05/05/2022 | Flixfilm

Clark på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Skarsgård, Vilhelm Blomgren, Sandra Ilar
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Danish, French, Arabic, Spanish, German
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Dette er den utrolige historie om Clark Olofsson, den kontroversielle forbryder, som inspirerede til udtrykket "Stockholmsyndromet." Baseret på hans sandheder og løgne.

Clark (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clark på YouTube.Se Clark på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Clark (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clark (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar