Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clash of the Collectables

Clash of the Collectables

01/02/2019 | Flixfilm

Clash of the Collectables på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alan Carter, Andrew Daddo, Eric Knowles
Spilletid: 44 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: To antikeksperter dyster om at finde skjulte skatte og sælge dem for det største overskud på auktioner forskellige steder.

Clash of the Collectables (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clash of the Collectables på YouTube.Se Clash of the Collectables på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Clash of the Collectables (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash of the Collectables (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clash of the Collectables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clash of the Collectables er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar