Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clash of the Collectables

Clash of the Collectables

01/02/2019 | Flixfilm

Se Clash of the Collectables på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alan Carter, Andrew Daddo, Eric Knowles
Spilletid: 44 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To antikeksperter dyster om at finde skjulte skatte og sælge dem for det største overskud på auktioner forskellige steder.


Se Clash of the Collectables på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClash of the Collectables (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clash of the Collectables (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clash of the Collectables herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clash of the Collectables er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash of the Collectables (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar