Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clash of the Titans

Clash of the Titans

01/02/2019 | Flixfilm

Clash of the Titans på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Louis Leterrier
Skuespillere: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes
Spilletid: 106 min
Land: United States, United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: For at kunne redde den smukke Prinsesse Andromeda, må den tapre Perseus kæmpe mod en række stærke og grusomme fjender.

Clash of the Titans (Titanernes Kamp) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clash of the Titans på YouTube.Se Clash of the Titans på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Clash of the Titans (Titanernes Kamp) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash of the Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clash of the Titans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clash of the Titans (Titanernes Kamp) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar