Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clash of the Titans

Clash of the Titans

01/02/2019 | Flixfilm

Se Clash of the Titans på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Louis Leterrier
Skuespillere: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Jason Flemyng
Spilletid: 106 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: For at kunne redde den smukke Prinsesse Andromeda, må den tapre Perseus kæmpe mod en række stærke og grusomme fjender.

Clash of the Titans (Titanernes Kamp) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Clash of the Titans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clash of the Titans (Titanernes Kamp) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash of the Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clash of the Titans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clash of the Titans (Titanernes Kamp) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar