Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clash of the Titans

Clash of the Titans

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Clash of the Titans på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Louis Leterrier
Skuespillere: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Jason Flemyng
Spilletid: 106 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: For at kunne redde den smukke Prinsesse Andromeda, må den tapre Perseus kæmpe mod en række stærke og grusomme fjender.


Se Clash of the Titans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Clash of the Titans (Titanernes Kamp) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clash of the Titans (Titanernes Kamp) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clash of the Titans herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clash of the Titans (Titanernes Kamp) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash of the Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar