Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clash of the Titans

Clash of the Titans

22/07/2015 | Flixfilm

Se Clash of the Titans på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Louis Leterrier
Skuespillere: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes
Spilletid: 106 min
Land: United States, United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Denne mytologiske fortælling følger Perseus, søn af Zeus, som drager ud på en risikabel mission for at redde prinsesse Andromeda og kongeriget Joppa.

Clash of the Titans havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clash of the Titans på YouTube.Se Clash of the Titans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clash of the Titans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash of the Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clash of the Titans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clash of the Titans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar