Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clash

18/04/2019 | Flixfilm

Se Clash på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Thriller, War
Instruktør: Mohamed Diab
Skuespillere: Nelly Karim, Hani Adel, El Sebaii Mohamed, Mohamed ElSouisy
Spilletid: 97 min
Land: Egypt, France, Germany
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Under det kaos, der opstår, da den egyptiske præsident Morsi bliver afsat, bliver demonstranter med vidt forskellige baggrunde anbragt i den samme politibil.


Se Clash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClash havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar