Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Class of 1984

Class of 1984

15/12/2015 | Flixfilm

Class of 1984 på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Mark L. Lester
Skuespillere: Perry King, Merrie Lynn Ross, Timothy Van Patten
Spilletid: 98 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I denne 80'er-kultklassiker kommer en musiklærer op imod en gruppe punkere, og han aner ikke, hvad der venter ham, da han skal lede skolebandet på Lincoln High.

Class of 1984 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Class of 1984 på YouTube.Se Class of 1984 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Class of 1984 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Class of 1984 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Class of 1984, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Class of 1984 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar