Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Class of 1984

Class of 1984

15/12/2015 | Flixfilm

Se Class of 1984 på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Mark L. Lester
Skuespillere: Perry King, Merrie Lynn Ross, Timothy Van Patten, Roddy McDowall
Spilletid: 98 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne 80'er-kultklassiker kommer en musiklærer op imod en gruppe punkere, og han aner ikke, hvad der venter ham, da han skal lede skolebandet på Lincoln High.


Se Class of 1984 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClass of 1984 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Class of 1984 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Class of 1984 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Class of 1984 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Class of 1984 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar