Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Class of ’83

Class of ’83

21/08/2020 | Flixfilm

Se Class of ’83 på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rohan Mehra
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 9.0

Beskrivelse: En betjent degraderes til politiskolen, hvor han oplærer fem dumdristige elever som snigmordere i et risikabelt hævntogt mod korruption i politiet og underverdenen.


Se Class of ’83 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Class of ’83 havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Class of ’83 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Class of ’83:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Class of ’83 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Class of ’83 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar