Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clean with Passion for Now

Clean with Passion for Now

29/09/2019 | Flixfilm

Se Clean with Passion for Now på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kyun-Sang Yoon, Yoo-Jeong Kim, Jae-rim Song, Seon Yu
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Et rengøringsselskabs direktør med bakterieskræk, og en kvinde, der ikke går videre op i properhed, danner et forhold i dette K-drama, der er baseret på en webtoon.


Se Clean with Passion for Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClean with Passion for Now (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clean with Passion for Now (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clean with Passion for Now herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clean with Passion for Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clean with Passion for Now (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar