Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clean with Passion for Now

Clean with Passion for Now

29/09/2019 | Flixfilm

Clean with Passion for Now på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yoon Kyun-Sang, Kim Yoo-jeong, Song Jae-rim
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et rengøringsselskabs direktør med bakterieskræk, og en kvinde, der ikke går videre op i properhed, danner et forhold i dette K-drama, der er baseret på en webtoon.

Clean with Passion for Now (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clean with Passion for Now på YouTube.Se Clean with Passion for Now på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Clean with Passion for Now (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clean with Passion for Now (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clean with Passion for Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clean with Passion for Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar