Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clean with Passion for Now

Clean with Passion for Now

29/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Clean with Passion for Now på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seok-Hwan An
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Et rengøringsselskabs direktør med bakterieskræk, og en kvinde, der ikke går videre op i properhed, danner et forhold i dette K-drama, der er baseret på en webtoon.


Se Clean with Passion for Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Clean with Passion for Now (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clean with Passion for Now (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clean with Passion for Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clean with Passion for Now er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clean with Passion for Now (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar