Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clear and Present Danger

Clear and Present Danger

01/09/2022 | Flixfilm

Clear and Present Danger på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Phillip Noyce
Skuespillere: Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer
Spilletid: 141 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da præsidentens ven bliver myrdet, bliver vicedirektøren for CIA, Jack Ryan, uforvarende involveret i en illegal krig mod et colombiansk narkokartel.Se Clear and Present Danger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Clear and Present Danger (Dødens karteller) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clear and Present Danger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Clear and Present Danger (Dødens karteller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clear and Present Danger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clear and Present Danger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clear and Present Danger (Dødens karteller) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar