Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clear and Present Danger

Clear and Present Danger

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Clear and Present Danger på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Phillip Noyce
Skuespillere: Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer, Joaquim de Almeida
Spilletid: 141 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Da præsidentens ven bliver myrdet, bliver vicedirektøren for CIA, Jack Ryan, uforvarende involveret i en illegal krig mod et colombiansk narkokartel.


Se Clear and Present Danger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Clear and Present Danger (Dødens karteller) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clear and Present Danger (Dødens karteller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clear and Present Danger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clear and Present Danger (Dødens karteller) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clear and Present Danger stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar