Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clemency

01/10/2021 | Flixfilm

Se Clemency på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Chinonye Chukwu
Skuespillere: Alfre Woodard, Richard Schiff, Aldis Hodge
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En udslidt fængselsbetjent forsøger at få styr på sit liv og sin forstand, da hun begynder at nære sympati for en ung mand på dødsgangen.

Clemency havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Clemency på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clemency ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clemency stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clemency, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clemency er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar