Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cleo and Cuquin

Cleo and Cuquin

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Cleo and Cuquin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det entusiastiske søskendepar Cleo og Cuquín prøver hver dag forskellige professioner for at hjælpe deres andre søskende med at løse problemer og prøve nye eventyr.


Se Cleo and Cuquin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cleo and Cuquin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cleo and Cuquin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cleo and Cuquin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cleo and Cuquin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cleo and Cuquin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar