Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cleo and Cuquin

Cleo and Cuquin

01/11/2019 | Flixfilm

Cleo and Cuquin på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det entusiastiske søskendepar Cleo og Cuquín prøver hver dag forskellige professioner for at hjælpe deres andre søskende med at løse problemer og prøve nye eventyr.

Cleo and Cuquin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cleo and Cuquin på YouTube.Se Cleo and Cuquin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cleo and Cuquin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cleo and Cuquin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cleo and Cuquin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cleo and Cuquin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar