Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cleo and Cuquin

Cleo and Cuquin

01/11/2019 | Flixfilm

Se Cleo and Cuquin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det entusiastiske søskendepar Cleo og Cuquín prøver hver dag forskellige professioner for at hjælpe deres andre søskende med at løse problemer og prøve nye eventyr.


Se Cleo and Cuquin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCleo and Cuquin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cleo and Cuquin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cleo and Cuquin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cleo and Cuquin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cleo and Cuquin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar